cal

Vilkår og betingelser

Beauti Design

Når du køber på Beauti Design skal du acceptere følgende handelsbetingelser:

1. PRISERHos Beauti Design er levering, fragt og gaveindpakning gratis.Alle priser er inklusive 25 % dansk moms, der gælder ved levering i EU-lande.Bor du uden for EU eller på Grønland, skal du ikke betale dansk moms, og Beauti Design vil ved gennemførelsen af bestilling og betaling trække 20 % af prisen. Beauti Design er ikke ansvarlig for eventuel lokal told og afgifter på vores varer.

 

2. SIKKERHED

 Beauti Design bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem din Internet browser og betalingsserveren, i vores tilfælde Tellers / PBS. Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os.

Hos Beauti Design overholder vi reglerne for E-mærkning:

• Vi bruger aldrig dine personoplysninger til andet end vores samhandel.

• Vi videregiver aldrig dine personoplysninger til tredje person.

• Vi gør dig altid klart og tydeligt opmærksom på betingelserne for handlen.

• Vi gør dig altid klart og tydeligt opmærksom på dine fortrydelses- og reklamationsrettigheder.

• Vores betalingsløsning er krypteret og sikkerhedsgodkendt.

• Vi oplyser dig tydeligt om, hvilken virksomhed du handler med.

• Vi sender dig aldrig mails eller nyhedsbreve, uden at du udtrykkeligt har accepteret det.

 

Når du køber hos Beauti Design handler du kun med os, uanset hvilket firma dit køb måtte være leveret fra.

3. BETALING

 

På Beauti Design kan du betale med de mest almindelige danske og internationale betalingskort som Dankort, Visa/Dankort, Eurocard, Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro og Diners Club.

 

Ønsker du at dele din betaling over flere gange, så har mulighed for at indgå en låneaftale, hvor du online kan ansøge om et lån og aftale over hvor mange måneder, du ønsker at betale. Læs nærmere under FINANSIERING.

 

Ved betaling med Dankort eller kreditkort på Beauti Design, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Vi ligger ingen gebyrer på din betaling med kreditkort, og vi hæver først beløbet på din konto, når varerne sendes fra Beauti Design

 

Når du bruger betalingskort på Beauti Design er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit Dankort misbruges ved brug af PIN-koden. Data, du sender til Beauti Design i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Beauti Design eller andre har mulighed for at læse dataene.

4. LEVERINGSBETINGELSER OG FRAGT

 

Hos Beauti Design er levering og fragt inkluderet i samtlige priser.

 

Forventet leveringstid er anført ud for hver vare.

 

Når du køber en vare på Beauti Design ser du som den sidste del af bestillingsprocessen en kvittering. Vi anbefaler, at du gemmer den og eventuelt printer den ud umiddelbart efter købet. Kvitteringen, ordrebekræftelsen vi sender på mail eller den faktura som vi sender med selve varen, bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

 

Kort efter, at du har gennemført dit køb på Beauti Design, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, eventuelt leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer og en kopi af vores forretningsbetingelser. Skulle du ved en senere lejlighed ønske en kopi af denne ordrebekræftelse, skal du kontakte vores kundeservice på beautidesign1@gmail.com.

 

 

5. FORTRYDELSESRET

 

Alle dine køb hos Beauti Design er omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftalelovens § 17. Se også nedenstående under Specialfremstillede varer.

 

Du kan fortryde købet, ved at sende varen retur inden for fortrydelsesfristen eller ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset eller andet afhentningssted.

 

Fortrydelsesfristen er 14 dage, regnet fra den dag, du har modtaget varen.

 

Fortryder du dit køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb returnere varen forsvarligt emballeret til:

Beauti Design

Postboks 179

8900 Randers C

Danmark

 

Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til Beauti Design. Hvis du vil sikre dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt, kan du for eksempel gemme kvitteringen for, at du har overgivet varen til postvæsenet med henblik på forsendelse.

 

Ved fortrydelse af købet skal du selv betale for at sende varen retur. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, og vi modtager ikke returvarer sendt uden omdeling.

 

Det er som hovedregel en betingelse, at du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Ved køb af varer hvor den originale emballage er en væsentlig del af varens værdi, skal den originale emballage altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til din bank/kort. Det sker, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes. Tilbagebetalingen sker senest 8 dage efter modtagelsen.

 

Specialfremstillede varer

En del af vores varer er specialfremstillede. Det gælder for eksempel alle varer, hvortil der er bestilt gravering eller forsølvning, men også vielses- og forlovelsesringe, der fremstilles eller tilpasses individuelt til dig. Det fremgår af beskrivelsen af hver vare, hvorvidt den specialfremstilles.

 

Ved bestilling af en specialfremstillet vare skal du aktivt give samtykke til, at fremstillingen/udførelsen påbegyndes, og at fortrydelsesretten derefter bortfalder.

 

 

6. REKLAMATIONSRET

 

Beauti Design yder 24 måneders reklamationsret på alle vores varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Opdager du en fejl eller mangel ved dit køb, beder vi dig sende os en mail herom hurtigst muligt – og inden du sender varen retur. Mail til beautidesign1@gmail.com.

 

For at gøre brug af reklamationsretten skal reklamationen være berettiget, og manglen eller fejlen må ikke være opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen eller fejlen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Beauti Design forbeholder sig retten til at få defekte varer efterset og eventuelt repareret hos importørens, producentens eller vores egen reparatør for vurdering om reklamationen er berettiget. Udgifter ved disse eftersyn betaler Beauti Design.

 

 

7. KONTROL AF SMYKKER

 

Alle smykker hos Beauti Design kontrolleres af vores egen guldsmed inden de sendes til dig, og de firmaer, hvis varer du finder på sitet, er alle udvalgt efter deres høje kvalitetsstandard.

 

I Danmark er handel med ædelmetal underlagt en af verdens skrappeste love. Loven fordrer uanmeldte besøg, hvor stikprøver kontrollerer ægthed og holdighed (det vil sige om mængden af guld og sølv holder, hvad der loves). Kontrollen udføres af Force Technology på vegne af den danske stat og guldsmedebranchen.

 

 

 

8. PERSONDATAPOLITIK

 

I forbindelse med ordreafgivelse beder vi om personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at sikre korrekt levering af de bestilte varer. Oplysningerne er navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

 

Beauti Design gemmer dine oplysninger forsvarligt og udelukkende til brug for vores regnskaber og som dokumentation for salget. Oplysningerne gemmes i 5 år, som det kræves i bogføringsloven. De bliver ikke misbrugt til markedsføring eller videregivet til tredjepart.

 

Beauti Design opbevarer ingen oplysninger om kortnumre eller kontonumre i forbindelse med køb med Dankort eller andre betalingskort. Alle kortbetalinger afvikles via en krypteret, sikker forbindelse for at sikre dig mod misbrug.

 

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, registreres du med navn og e-mail. Disse oplysninger gemmes og bruges kun i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

 

Du har altid mulighed for indsigt i dine data, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Vi registrerer ikke oplysninger om din færden på Beauti Design. Vi bruger dog Google Analytic for anonymt at sporer vores kunders tilfredshed for derved at kunne forbedre os.

 

Er du nervøs for cookies på din PC, kan du i Internet Explore går i menuen Funktioner > Internetindstillinger > Slet cookies, for at slette alle spor fra din færden på nettet.

 

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os på beautidesign1@gmail.com.

 

9. ANSVARSFRASKRIVELSE & FORBEHOLD

 

Beauti Design kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger den danske lovgivning.

 

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.

 

Har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig
Kontakt os

Se vores lækre smykker herunder:

 

Armringe Øreringe Halskæder

 

© Beauti Design 2011